Ratings en reviews voor Wehkamp

Wehkamp heeft momenteel 333 sets te koop, en is de goedkoopste leverancier voor 21 sets.

Actieve promoties op Wehkamp:

€7,50 herfst korting op je aankoop! (Geldig t/m 2017-10-23)
Herfstcadeautje!

Deze waardebon geeft €7,50 korting op je aankoop.
- Het is een algemene waardebon
- Minimale bestelwaarde: €40,-

 
Gebruik de volgende kortingscode: FASHIONMeer info

14 Brickwatch gebruikers gaven Wehkamp ***+- (3.5)

Je moet ingelogd zijn om een review achter te kunnen laten.

 

jderks heeft het volgende geschreven op Oct 16, 2017:
*****Goede verpakking en snelle verzending. Enige minpunt zijn de stickers op de dozen, maar als je deze direct verwijdert dan krijg je geen schade.
DIETERTR heeft het volgende geschreven op Dec 10, 2016:
*****Had om 21 uur besteld en de volgende dag was hij er. Doos was prima aangekomen
ijsmuts heeft het volgende geschreven op Sep 20, 2016:
*****42054 en 42055 besteld voor een prima prijs, een dag later goed verpakt (aparte dozen) en onbeschadigd geleverd door DHL.
Dhoore heeft het volgende geschreven op Dec 16, 2015:
****-Besteld bij Wehkamp (Belgische versie van de website) en 2 dagen later correct en zorgvuldig in België geleverd met DHL.
legoverzamelen heeft het volgende geschreven op Nov 28, 2015:
*----Wehkamp verzendt Lego sets in dezelfde plastic zakken als ze hun kleding doen! Die komen dus gedeukt en beschadigd aan, onbegrijpelijk. Heel af en toe hebben ze goede aanbiedingen (-30%/-40% ten opzichte van Lego adviesprijs) maar doorgaans normaal.
Mdegroot heeft het volgende geschreven op Sep 29, 2015:
****-Verpakking voor kleinere dozen LEGO is inderdaad niet naar wenst maar voor de grotere sets is goed. Elke LEGO doos krijgt zijn eigen doos. Snelle levering als product op voorraad is. Kan ook leveringstijden uitkiezen wanneer het ons uitkomen.
scheurendrubber heeft het volgende geschreven op Sep 27, 2015:
***--Verpakken kan beter, voor de rest oke
Megalodon heeft het volgende geschreven op Sep 26, 2015:
**---Superaanbiedingen, maar verschrikkelijk verpakt (in een zak). Allebei de dozen waren behoorlijk beschadigd.
de Wereld heeft het volgende geschreven op Sep 02, 2015:
**---Lego-dozen wel heel krakkemikkig verpakt (vuilniszak!).
henegouwen@hotmail.com heeft het volgende geschreven op Jun 30, 2015:
**---Door de beroerde verzendverpakking (plastic zak) alleen interessant als je de Lego-doos niet belangrijk vindt, er komt namelijk geen enkele doos onbeschadigd aan. Door de verzendkosten prijstechnisch alleen interessant bij grotere bestellingen.
TobyMac heeft het volgende geschreven op Jun 30, 2015:
***--Vaak korting. Wel slechte verpakking/verzending. Soms in plastic zak geleverd. 1x beschadigde doos gehad. Vaak sticker midden op de doos (vind ik niet zo erg maar veel verzamelaars wel)