Ratings en reviews voor Amazon.fr

Amazon.fr heeft momenteel 404 sets te koop, en is de goedkoopste leverancier voor 39 sets.

10 Brickwatch gebruikers gaven Amazon.fr ***+- (3.4)

Je moet ingelogd zijn om een review achter te kunnen laten.

 

Jonathan heeft het volgende geschreven op Dec 07, 2017:
**---Wie op deze site besteld mag zich gelukkig prijzen dat er überhaupt geleverd wordt. 2 x op rij een order geannuleerd vanwege transportschade . Vervangende partij was niet mogelijk. Intussen wel 2 weken de track & trace zitten volgen.
Geisha heeft het volgende geschreven op Jan 20, 2019:
***--Beste prijs bij Amazon.fr. Snelle levering, maar verstuurd in een plastic zak met als gevolg een beschadigde doos. Jammer, wel netjes te woord gestaan door de klantenservice en een tegemoetkoming aangeboden gekregen.
jkerre heeft het volgende geschreven op Jan 26, 2018:
***--Vaak de goedkoopste maar dat is het dan. Meer sets met schade dan zonder. Regelmatig geopende dozen en onderweg verdwenen bestellingen. Onbetrouwbare leverdatums en tergend trage vervangleveringen, zelfs met Prime.
Tompeeters13 heeft het volgende geschreven op Jan 29, 2019:
****-2 sets besteld: 1 set een dag vroeger binnengekregen dan voorzien. Op de andere set nog aan het wachten, maar niets dringt - zeer tevreden. Vaak zeer scherp van prijs, dus de, af en toe, iets tragere leveringen neem ik er graag bij.
Champy95 heeft het volgende geschreven op Jan 27, 2019:
****-Rond het einde van het jaar een aantal leveringen gekregen, die allemaal wel dik in orde zijn. Mooie prijs en goed verpakt. Alleen heb ik nu 2 sets besteld van eind december, en heb ik nu 1 maand later nog steeds geen leverdatum...
Megalodon heeft het volgende geschreven op Aug 24, 2017:
****-Een bestelling van 7 dozen in 5 pakketjes gehad, met 2 verschillende leveranciers. Je moet wat over hebben voor de laagste prijs.
NelisSolis heeft het volgende geschreven op Aug 24, 2015:
****-Een bestelling van meerdere grotere sets tegelijk, wordt elke set als aparte bestelling behandeld. Je betaalt slechts eenmaal de verzendkosten, maar de kans is groot dat je meerdere keren de postbode aan de deur hebt.
StanTem heeft het volgende geschreven op Dec 15, 2017:
*****Grote fan van de Amazon-websites. Ze zijn niet alleen regelmatig de goedkoopste, de service is veel beter dan bij de doorsnee winkel in België.