Ratings en reviews voor Amazon.de

Amazon.de heeft momenteel 557 sets te koop, en is de goedkoopste leverancier voor 127 sets.

15 Brickwatch gebruikers gaven Amazon.de ****- (4)

Je moet ingelogd zijn om een review achter te kunnen laten.

 

BramT heeft het volgende geschreven op Jul 16, 2018:
****-Mooie,scherpe prijzen, meerdere malen bestellingen geplaatst en eigenlijk altijd redelijk tot goed verpakt. Bij mijn laatste bestelling was de LEGO box met bubbeltjesplastic omwikkeld en vervolgens in een doos opgevuld met papier verzonden.
jeremym heeft het volgende geschreven op Jul 05, 2018:
**---Mooie prijzen, maar de levering is wel erg slecht. LEGO boxen worden in een envelop verzonden. En er blijft van de verpakking niet veel over. Gelukkig is LEGO wel sterk en blijft het heel.
Hobbythom heeft het volgende geschreven op Jun 07, 2018:
***--Scherpe prijzen en snelle levering. LET OP als je prijs stelt op de verpakking dan twee keer nadenken: doos werd onverpakt verzonden.
Gerard heeft het volgende geschreven op Mar 07, 2018:
*****Meerdere bestellingen gedaan, alle dozen zijn op tijd en onbeschadigd aangekomen. Let er wel op dat je niet het orderlimiet overschrijdt, ik heb hiervoor al een waarschuwing gehad. Ze kunnen je adres permanent blokkeren hiervoor, dus pas op daarmee!
elando15 heeft het volgende geschreven op Jan 23, 2018:
***--veel vertragingen de laatste weken. Ik vind het op zich niet erg te wachten maar geef dan een correcte leveringstermijn en niet een die veel te scherp is..
pascals heeft het volgende geschreven op Jul 16, 2017:
**---Amazon verpakt strak om de doos Lego heen met een erg dun doosje. Elke deuk of stoot die het pakket krijgt onderweg is af te lezen uit je doos Lego. Resultaat: Lego doos met butsen en deukjes. Ik zelf hecht namelijk waarde aan de doos...
jderks heeft het volgende geschreven op Nov 04, 2016:
*****Verzenden nu vaak weer in goede dozen en verzendkosten vaak erg laag. Topsite!
KoeK heeft het volgende geschreven op Jan 31, 2016:
*****Let op de bezorg kosten. Bijna altijd 3 à 4 euro duurder dan de prijs op de site voor levering naar nederland. Verder is Amazon helemaal prima.
de Wereld heeft het volgende geschreven op Sep 02, 2015:
*****Snelle levering, goede website en snelle communicatie. Vaak prima prijzen en geen bezorgkosten.
henegouwen@hotmail.com heeft het volgende geschreven op Jun 30, 2015:
*****Bezorging duurt iets langer dan gemiddeld, soms meer dan een week. De retourservice is uitstekend en gratis. Vanaf € 29,- worden geen verzendkosten berekend.
JP Deckers heeft het volgende geschreven op Jun 19, 2015:
*****Prima en snel, vaak heel goedkoop. Let wel op dat de prijs op de website ivm BTW-verschil nog een klein beetje hoger wordt!