Amazon.fr évaluations et commentaires

Amazon.fr a actuellement 610 sets en vente, et est l'option la moins chère pour 175 sets.

8 Les membres de Brickwatch ont donné une note Amazon.fr ***+- (3.3)

Vous devez être connecté pour pouvoir laisser une critique.

 

Geisha a donné l'avis suivant sur Jan 20, 2019:
***--Beste prijs bij Amazon.fr. Snelle levering, maar verstuurd in een plastic zak met als gevolg een beschadigde doos. Jammer, wel netjes te woord gestaan door de klantenservice en een tegemoetkoming aangeboden gekregen.
jkerre a donné l'avis suivant sur Jan 26, 2018:
***--Vaak de goedkoopste maar dat is het dan. Meer sets met schade dan zonder. Regelmatig geopende dozen en onderweg verdwenen bestellingen. Onbetrouwbare leverdatums en tergend trage vervangleveringen, zelfs met Prime.
StanTem a donné l'avis suivant sur Dec 15, 2017:
*****Grote fan van de Amazon-websites. Ze zijn niet alleen regelmatig de goedkoopste, de service is veel beter dan bij de doorsnee winkel in België.
Jonathan a donné l'avis suivant sur Dec 07, 2017:
**---Wie op deze site besteld mag zich gelukkig prijzen dat er überhaupt geleverd wordt. 2 x op rij een order geannuleerd vanwege transportschade . Vervangende partij was niet mogelijk. Intussen wel 2 weken de track & trace zitten volgen.
Megalodon a donné l'avis suivant sur Aug 24, 2017:
****-Een bestelling van 7 dozen in 5 pakketjes gehad, met 2 verschillende leveranciers. Je moet wat over hebben voor de laagste prijs.
NelisSolis a donné l'avis suivant sur Aug 24, 2015:
****-Een bestelling van meerdere grotere sets tegelijk, wordt elke set als aparte bestelling behandeld. Je betaalt slechts eenmaal de verzendkosten, maar de kans is groot dat je meerdere keren de postbode aan de deur hebt.