Amazon.de évaluations et commentaires

Amazon.de a actuellement 480 sets en vente, et est l'option la moins chère pour 107 sets.

16 Les membres de Brickwatch ont donné une note Amazon.de ****- (4)

Vous devez être connecté pour pouvoir laisser une critique.

 

Kreel a donné l'avis suivant sur Nov 06, 2018:
*****Vaak besteld bij Amazon.de (...fr, ...co.uk), want vaak zeer concurrerende prijzen. Tot nog toe altijd keurige dozen netjes verpakt. De leverdatum is soms wat onduidelijk, maar ik heb geen haast.
BramT a donné l'avis suivant sur Jul 16, 2018:
****-Mooie,scherpe prijzen, meerdere malen bestellingen geplaatst en eigenlijk altijd redelijk tot goed verpakt. Bij mijn laatste bestelling was de LEGO box met bubbeltjesplastic omwikkeld en vervolgens in een doos opgevuld met papier verzonden.
jeremymeijers@icloud.com a donné l'avis suivant sur Jul 05, 2018:
**---Mooie prijzen, maar de levering is wel erg slecht. LEGO boxen worden in een envelop verzonden. En er blijft van de verpakking niet veel over. Gelukkig is LEGO wel sterk en blijft het heel.
Hobbythom a donné l'avis suivant sur Jun 07, 2018:
***--Scherpe prijzen en snelle levering. LET OP als je prijs stelt op de verpakking dan twee keer nadenken: doos werd onverpakt verzonden.
Gerard a donné l'avis suivant sur Mar 07, 2018:
*****Meerdere bestellingen gedaan, alle dozen zijn op tijd en onbeschadigd aangekomen. Let er wel op dat je niet het orderlimiet overschrijdt, ik heb hiervoor al een waarschuwing gehad. Ze kunnen je adres permanent blokkeren hiervoor, dus pas op daarmee!
elando15 a donné l'avis suivant sur Jan 23, 2018:
***--veel vertragingen de laatste weken. Ik vind het op zich niet erg te wachten maar geef dan een correcte leveringstermijn en niet een die veel te scherp is..
pascals a donné l'avis suivant sur Jul 16, 2017:
**---Amazon verpakt strak om de doos Lego heen met een erg dun doosje. Elke deuk of stoot die het pakket krijgt onderweg is af te lezen uit je doos Lego. Resultaat: Lego doos met butsen en deukjes. Ik zelf hecht namelijk waarde aan de doos...
jderks a donné l'avis suivant sur Nov 04, 2016:
*****Verzenden nu vaak weer in goede dozen en verzendkosten vaak erg laag. Topsite!
KoeK a donné l'avis suivant sur Jan 31, 2016:
*****Let op de bezorg kosten. Bijna altijd 3 à 4 euro duurder dan de prijs op de site voor levering naar nederland. Verder is Amazon helemaal prima.
de Wereld a donné l'avis suivant sur Sep 02, 2015:
*****Snelle levering, goede website en snelle communicatie. Vaak prima prijzen en geen bezorgkosten.
henegouwen@hotmail.com a donné l'avis suivant sur Jun 30, 2015:
*****Bezorging duurt iets langer dan gemiddeld, soms meer dan een week. De retourservice is uitstekend en gratis. Vanaf € 29,- worden geen verzendkosten berekend.
JP Deckers 😎 a donné l'avis suivant sur Jun 19, 2015:
*****Prima en snel, vaak heel goedkoop. Let wel op dat de prijs op de website ivm BTW-verschil nog een klein beetje hoger wordt!