BRICKshop ratings and reviews

BRICKshop has currently 1342 sets for sale, and is the cheapest option for 295 sets

51 Brickwatch members have rated BRICKshop ***+- (3.4)

You have to be logged in to be able to leave a review.
*****
legoman44 wrote on Sep 16, 2023:
M'n eerste bestelling bij deze shop door hun scherpe prijzen van afgelopen week ... sets in zeer goede staat ontvangen, in lego omdoos met daarin nog wat extra padding voorzien.
*----
WelpieToys wrote on Sep 14, 2023:
Wat een klant onvriendelijk winkel/webshop. Ik koop voor 900,- aan lego, en zie naderhand dat mijn bestelling pas 1 oktober verzonden word. nu mail ik of ik tegen betaling de verzending kon splitsen, niks is mogelijk account geblokt.
**---
rvdk wrote on Jul 29, 2023:
Wanneer je met hun (digitale) cadeaubonnen betaald, betaal je altijd verzendkosten. Beetje vreemd, gezien je gewoon de euro's uitgeeft. Sowieso is hun bestelsysteem vaag, bedragen worden soms niet goed bijgewerkt in het winkelmandje tot betaling.
*----
Arlonso wrote on Mar 04, 2023:
Set was beschadigd, zelf retourkosten mogen ophoesten, geen reactie meer op mail daaromtrent. Als extra nog een set toegekregen waarvan een seal al was geopend. Ik bestel er nooit meer.
****-
keverjeroen wrote on Feb 22, 2023:
Meestal is alles goed verpakt en wordt het snel verzonden. Website is wat oldschool. Wel eens gemaild over een doos die niet zo goed aankwam, maar nooit reactie op gehad.
**---
De Noordhoek wrote on Feb 16, 2023:
Eigenaar onbeschoft, bij beschadigd item. zelf retour kosten betalen
*****
Joentje wrote on Feb 09, 2023:
Brickshop is een zeer aanbevolen shop om lego te kopen. Vaak goede prijzen en service is zeer goed. Indien je verzoek hebt mbt verpakken of wat dan ook dan wordt dat goed opgevolgd. Echte aanrader.
*****
allineedis wrote on Feb 09, 2023:
Recent eerste keer besteld. Alles goed verpakt, snelle levering, goede updates van het proces. Tot de volgende keer.
*****
Torve89 wrote on Jan 15, 2023:
Zeer snelle en goede verzending in stevige doos. Grote set zat ook nog eens in bubbelfolie. Top!
*****
Stoner-88 wrote on Jan 10, 2023:
Altijd snelle actie/verzending. Billijke verzendkosten (NL)
**---
Brutus wrote on Sep 06, 2022:
Lage prijs maar dan geen mogelijkheid om te bestellen of te verzenden. Voor mij een reden dat deze shop geen optie is.
*****
Galva wrote on Aug 31, 2022:
j'ai commandé chez eux un star destoyer UCS, l'envoi était parfait, emballé dans un carton lego dans un état impeccable.
**---
Marketeer wrote on Aug 22, 2022:
Leveringen gaan goed en tot nu toe geen beschadigde kits ontvangen! Het grootste nadeel is zijn de hoge (4%) kosten voor PayPal. Dat is voor mij de reden om hier niet meer te bestellen, alleen als de prijs veel lager is dan elders.
*****
Andre wrote on Jul 10, 2022:
Well shipped. Everything was perfect! Thank you
*----
Ingo Loopmans wrote on Oct 30, 2021:
Ondankbaar bij foutieve zending van veel duurdere lego. Kan niet meer op hun sité mijn vrouw wel heel apart. Heb betere ervaring gehad bij speelgoedNL die waren wel dankbaar voor eerlijkheid van hun klant. Zelfs persoonlijk hun medewerker gesproken.
*****
Swmartijn wrote on Oct 19, 2021:
Altijd een top service gehad.
*----
Samuel.lug wrote on Sep 29, 2021:
dont choose to delay the delivery. they keep on selling the products even yours and wont hesitate to cancel your order even if it is already paid and confirmed. it happened to me twice. very frustrating.
*----
retep wrote on Sep 21, 2021:
Prijzen zijn door de jaren heen minder voordelig geworden. Zo ook de kwaliteit van het inpakken. Gratis verzending is er nog maar als tijdens de verzending sets worden beschadigd dan mag je zelf de retourkosten betalen. Echt jammer.
*----
Jacforce7 wrote on Jun 04, 2021:
Large choice, nice packaging. No possibility to cancel and obtain refund of and order before the shipment. The only way is to return the parcel ... but at your cost. Misleading announced prices reductions. Seems they take customers for fools.
****-
jderks wrote on Mar 05, 2021:
Goede verzending en goede prijzen. Boven de 100 is verzending gratis en sets zijn altijd goed verpakt. Wel jammer dat ze bij speciale verzoeken zoals het verzenden als cadeau zeggen dat dit "helaas" niet mogelijk is.
*****
krabber wrote on Dec 26, 2020:
Very pleasant site, fast delivery.
*****
davidzwaan@[...].com wrote on Nov 22, 2020:
Altijd goed verpakt en snel verzonden ! Voor mij niet anders als Brickshop
*----
jkerre wrote on Nov 19, 2020:
Zoals vele andere reviews met lage waardering: als het fout gaat zoek je het hier zelf maar uit. Beschadigde set door een verpakkingsfout bij Brickshop, elk nepargument was goed voor Brickshop om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen.
*****
Baldeagle1972 wrote on Oct 28, 2020:
Bestel met regelmaat. Snelle en correcte levering. Legodozen altijd degelijk verpakt.
*----
Duckduck wrote on Jul 17, 2020:
Sehr schlechter Support. Trotz durch Fotos nachgewiesenen Schaden an der Verpackung, bin ich auf meinen Rücksendekosten von DE nach NL sitzengeblieben. Dont buy here!
*****
bbuyens wrote on Jun 18, 2020:
Snelle levering, goed verpakt, alles in perfecte staat.
*****
tek wrote on Apr 29, 2020:
snel geleverd, goed ingepakt, beste prijs
*****
TobyMac wrote on May 15, 2019:
Goede verpakking, goede prijzen. Uitgebreide keuzemogelijkheid voor bezorgdag/moment.
*****
Gamemaster wrote on Apr 23, 2019:
Keurig, snel en stevig verpakt!
*****
BrickRandom wrote on Apr 21, 2019:
Drie keer besteld, drie keer snel en goed geleverd. Met leuke gratis producten bij de bestelling. Gratis verzending bij bestellingen boven 100 euro is ook prettig.
*****
fenrir wrote on Jan 26, 2019:
Snelle levering, prima verpakt.
*****
Memory.europe wrote on Jan 25, 2019:
Onlangs Death Star (75159) set gekocht. Prima verlopen! Goede statusmeldingen, goed verpakt en levering op de afgesproken dag! Alles in orde.
*----
M4rtinB wrote on Jan 18, 2019:
Onbeschofte reacties, zien klant blijkbaar als iemand die zijn mond moet houden. Retourkosten betalen bij sets die beschadigd zijn. Krijg als opmerking dat dit kan, omdat ze uit de winkel komen. Vermeld dit dan op je website (!)
*****
Rogier wrote on Dec 12, 2018:
Bijzonder, de slechte beoordelingen! Ik geef alleen maar lof. Goede prijzen, keurig verpakt en snelle levering! Meerdere sets besteld en nog nooit problemen gehad! Gewoon doen.
*----
RTM666 wrote on Dec 01, 2018:
Afschuwelijke klantvriendelijkheid met een "wraakvol" management: ze waren wettelijk verplicht een bestelling te laten annuleren, maar als "straf" hebben ze mijn account afgesloten. Vermijd deze verkoper als je als klant behandeld wilt worden!
*----
yellowknights wrote on Oct 04, 2018:
Als er een probleem is, geeft hun dienst na verkoop mogelijk niet thuis. Ze schoven in mijn geval instant de 'schuld' door naar de koper. Zelfs geen tijd voor een gesprek met volwassen argumenten.
*----
vanthuynekris@[...].be wrote on Jul 19, 2018:
Bij een beschadigde bestelling/levering, dient de koper zelf in te staan voor de retourkosten. Mooie shop, maar geen goeie service indien er zich een probleem stelt met de levering.
*****
Ambacht2015 wrote on Aug 19, 2017:
Top winkel en web shop
Ratings and reviews are done by users only, no paid reviews. Among other things, we check IP addresses for fraud. We might remove extraordinary reviews.