Old Fishing Store vanaf nu verkrijgbaar!Aug 31, 2017De nieuwste LEGO Ideas set, de Old Fishing Store (21310), is vanaf nu verkrijgbaar.

Origineel zou deze set per 1 september te bestellen zijn, maar aangezien morgen ook LEGO Galactic Force Friday is, waarschijnlijk daarom nu al vrijgegeven.

Ontworpen door de Nederlander Robert Bontenbal (robenanne) is deze 2049 blokjes tellende nieuwste Ideas set met een adviesprijs van €159,99 set een persoonlijke favoriet.

De Oude Viswinkel lijkt qua detaillering wel wat op de populaire Modulars lijn, alleen allemaal net wat kleiner.

Met 4 minifiguren, afneembaar dak, opengaande achterwand en heel veel onderdelen als vissen, haken, TNT, harpoenen etc. lijkt deze set weer eens een echte speelset te zijn (die zeker ook niet als displaymodel zal misstaan).

Aangezien de vorige Ideas set (de Apollo Saturn V) direct was uitverkocht, en tot op heden slecht leverbaar is, is het aan te raden om deze direct te bestellen als je hem op korte termijn in huis wil hebben.

Wil/kan je langer wachten, en hoop je op een aanbieding bij een andere partij of op een (drie)dubbele VIP punten actie ? Voeg de set dan toe aan je persoonlijke brickwatch!