Amazon.de ratings and reviews

Amazon.de has currently 588 sets for sale, and is the cheapest option for 164 sets.

15 Brickwatch members have rated Amazon.de ****- (4)

You have to be logged in to be able to leave a review.

 

BramT left the following feedback on Jul 16, 2018:
****-Mooie,scherpe prijzen, meerdere malen bestellingen geplaatst en eigenlijk altijd redelijk tot goed verpakt. Bij mijn laatste bestelling was de LEGO box met bubbeltjesplastic omwikkeld en vervolgens in een doos opgevuld met papier verzonden.
jeremym left the following feedback on Jul 05, 2018:
**---Mooie prijzen, maar de levering is wel erg slecht. LEGO boxen worden in een envelop verzonden. En er blijft van de verpakking niet veel over. Gelukkig is LEGO wel sterk en blijft het heel.
Hobbythom left the following feedback on Jun 07, 2018:
***--Scherpe prijzen en snelle levering. LET OP als je prijs stelt op de verpakking dan twee keer nadenken: doos werd onverpakt verzonden.
Gerard left the following feedback on Mar 07, 2018:
*****Meerdere bestellingen gedaan, alle dozen zijn op tijd en onbeschadigd aangekomen. Let er wel op dat je niet het orderlimiet overschrijdt, ik heb hiervoor al een waarschuwing gehad. Ze kunnen je adres permanent blokkeren hiervoor, dus pas op daarmee!
elando15 left the following feedback on Jan 23, 2018:
***--veel vertragingen de laatste weken. Ik vind het op zich niet erg te wachten maar geef dan een correcte leveringstermijn en niet een die veel te scherp is..
pascals left the following feedback on Jul 16, 2017:
**---Amazon verpakt strak om de doos Lego heen met een erg dun doosje. Elke deuk of stoot die het pakket krijgt onderweg is af te lezen uit je doos Lego. Resultaat: Lego doos met butsen en deukjes. Ik zelf hecht namelijk waarde aan de doos...
jderks left the following feedback on Nov 04, 2016:
*****Verzenden nu vaak weer in goede dozen en verzendkosten vaak erg laag. Topsite!
KoeK left the following feedback on Jan 31, 2016:
*****Let op de bezorg kosten. Bijna altijd 3 à 4 euro duurder dan de prijs op de site voor levering naar nederland. Verder is Amazon helemaal prima.
de Wereld left the following feedback on Sep 02, 2015:
*****Snelle levering, goede website en snelle communicatie. Vaak prima prijzen en geen bezorgkosten.
henegouwen@hotmail.com left the following feedback on Jun 30, 2015:
*****Bezorging duurt iets langer dan gemiddeld, soms meer dan een week. De retourservice is uitstekend en gratis. Vanaf € 29,- worden geen verzendkosten berekend.
JP Deckers 😎 left the following feedback on Jun 19, 2015:
*****Prima en snel, vaak heel goedkoop. Let wel op dat de prijs op de website ivm BTW-verschil nog een klein beetje hoger wordt!