Stop-motion build - Hagrid™ & Scheurbek™ (40412)Aug 30, 2020Op 31 Augustus wordt de nieuwste Harry Potter set De Wegisweg™ (75978) gofficieel bekend gemaakt. Ter ere hiervan is de nieuwe Hagrid™ & Scheurbek™ (40412) Brickheadz set gratis bij alle Harry Potter aankopen vanaf 100 EUR. Wij hebben hem al!

Hagrid™ & Scheurbek™

Je kunt niet om Hagrid heen, met zijn grote bos zwart haar, zijn lange bruine overjas, een lantaarn in de ene hand en zijn favoriete roze paraplu in de andere. Het model van Scheurbek beschikt over de bekende witte veren vanaf de bovenkant van zijn kop tot aan zijn snavel.

Deze LEGO® BrickHeadz™ verzamelset bevat Hagrid™, de beroemde jachtopziener van Zweinstein™, met zijn geliefde Scheurbek™, de hippogrief.

Exclusieve build

Wij hebben deze set al mogen ontvangen, zie hieronder een stop-motion build van Hagrid & Buckbeak:


Samenvatting

Een leuke Brickheadz/Harry Potter set, de bouw is standaard, maar maakt met Hagrid de Harry Potter Brickheadz verzameling wel compleet!

Voor de Brickheadz verzamelaars wellicht een beetje zuur, aagezien deze set vooralsnog alleen als gratis GWP set verkrijgbaar is. Wellicht dat later deze nog apart verkrijgbaar wordt?

Bekijk deze set op de Lego site.

Deze set is door Lego toegezonden aan ons. Toezendingen geven geen garantie voor plaatsing of positieve reviews.