Dubbele VIP punten online!Mar 20, 2020

Van 20 tot en met 29 maart 2019 zijn er weer dubbele VIP punten te verdienen op de LEGO Shop online!

Om de paar maanden krijg je dubbele VIP punten op je bestellingen bij LEGO, wat omgerekend een extra korting van 5% is (in totaal dus 10% korting!). Vanaf nu tot en met einde volgende week is dat ook weer het geval.
Normaal gesproken kan je ook naar de winkel toe, maar die zijn momenteel allemaal gesloten. Bestellingen worden vooralsnog wel gewoon bezorgd.

Je kan bijvoorbeeld nu al de recent aangekondigde Star Wars helmen al vooruit-bestellen, en daar waar de Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277) al ook bij andere partijen te bestellen zijn, blijft de TIE Fighter Pilot™ helm (75274) vooralsnog een LEGO exclusive, wat het extra aantrekkelijk maakt om juist nu te bestellen!

Ook loopt tot eind deze week nog de actie met de Treinen-set ter ere van 40-jarig bestaan (40370) gratis bij alle aankopen vanaf 99 EUR, dus met combineren krijg je nu extra veel waar voor je geld.

Let op: Voorlopig is dit de enige manier om extra korting op de nieuwe Fiat 500 (10271) te krijgen, aangezien de Creator Expert auto's de eerste helft van het jaar altijd exclusief zijn.

Daarnaast is de dubbele VIP punten ook erg interessant als je een duurdere LEGO Exclusive set wil bestellen zoals Old Trafford - Manchester United (10272) (bij gebrek aan voetbal op TV).

Dus ben je op zoek naar wat extra sets om thuis te bouwen, dan is nu het moment! Kijk natuurlijk wel altijd op deze site of een set niet ergens anders goedkoper is.

Ben je nog geen VIP lid? Dit kan je eenvoudig worden in de LEGO Shop online!