Toys"R"Us Bewertungen und Rezensionen

Toys"R"Us hat momentan 318 Sets zum Verkauf, und ist die günstigste Option für keine sets.

Diese Seite liefert nicht in die angegebene Region!

13 Brickwatch Mitglieder haben es bewerted - Toys"R"Us ***+- (3.4)

Sie müssen eingeloggt sein, um eine Rezension hinterlassen zu können.

 

alldarker hat das folgenden Feedback hinterlassen am Feb 17, 2017:
****-Alle bestellingen altijd bezorgd, hoewel ik kan beamen dat wanneer kleine dozen mee worden besteld bij grote dozen, deze niet voldoende beschermd zijn tegen beschadiging. Verder betrouwbaar en vaak voordelig.
Ernie1016 hat das folgenden Feedback hinterlassen am Nov 07, 2016:
*****Aantal keren iets besteld, altijd keurig afgeleverd na ca. 4 werkdagen. Dat er hier veel negatieve reacties staan komt m.i. doordat het overwegend mensen die niet tevreden zijn, hier hun gal spuien.
jderks hat das folgenden Feedback hinterlassen am Nov 04, 2016:
***--Goeie kortingen, maar vaak slechte bezorging. Het is aan te raden om items per stuk te bestellen, zodat het in ieder geval niet door gewicht in doos stuk gaat, Klantenservice wel goed en makkelijk terug te sturen, Beetje een gok dus.
dutch.dennis@home.nl hat das folgenden Feedback hinterlassen am Nov 01, 2016:
**---Zeer slechte verpakking, dun karton waardoor inhoud beschadigd aankomt. Levertijd relatief lang.
dimithys hat das folgenden Feedback hinterlassen am Oct 26, 2016:
*----Mooie sets met korting besteld, echter enkel de sets zonder korting werden geleverd. De promoties waren zogezegd uit voorraad. Een dag later stonden ze wel weer in de shop aan de originele prijs. Ze zijn hiervoor gekend. Voor mij is dit oplichting!!
HarvesteR hat das folgenden Feedback hinterlassen am Aug 12, 2016:
*****Ondanks dat het wat langer duurde met de levering omdat het uit Duitsland moest komen, ben ik zeer tevreden met de service van Toys"R"Us. Ik heb daar voorige week de Porsche 911 GT3 gekocht (42056). Goed verpakt en de LEGO doos in perfecte staat.
jan-willem hat das folgenden Feedback hinterlassen am Mar 23, 2016:
*----4 Technic Volvo shovels besteld omdat ik voor een project veel van deze onderdelen kan gebruiken. Op het moment van bestellen waren deze dozen in voorraad, volgens de site. 2 dagen later allemaal geannuleerd, zogenaamd niet meer op voorraad.
Rpschmidt hat das folgenden Feedback hinterlassen am Jan 11, 2016:
*----Ellendig slecht verpakt, dozen beschadigd meerdere keren hetzelfde probleem :-( Daarbij ook een behoorlijke levertijd
TobyMac hat das folgenden Feedback hinterlassen am Dec 02, 2015:
****-Op zich goede site. Nadeel is dat de setjes uit Duitsland opgestuurd worden, dus levertijd is 3-4 werkdagen. Mijn betselling kwam in een verkreukelde verpakking. De set zelf was in goede staat.
Aragosta hat das folgenden Feedback hinterlassen am Sep 25, 2015:
****-Vroeger dé grote speelgoedzaak, maar nu bijna helemaal verdwenen. Er is alleen nog een website in de lucht die vanuit Duitsland opereert. Heeft echter wel soms mooie aanbiedingen en doet mee met internationale Toys"R"Us promo-acties.
henegouwen@hotmail.com hat das folgenden Feedback hinterlassen am Jun 30, 2015:
***--Als het goed gaat: top. Al het mis gaat, gaat het ook goed mis: vorig jaar tot vijf keer toe exact dezelfde zwaar beschadigde Lego-doos geretourneerd en opnieuw ontvangen! Toys R Us koos uiteindelijk zelf voor geld retour. Dag, aanbieding.