Toys"R"Us Bewertungen und Anmerkungen

Toys"R"Us hat derzeit 436 Sets zum Verkauf, und ist die günstigste Option für keine sets.

Website bietet keine lokale Zustellung für ausgewählte Region!

13 Brickwatch Nutzer bewerten Toys"R"Us ***+- (3.4)

Du musst eingeloggt sein, um eine Rezension zu schreiben.

 

alldarker ergab die folgende Anmerkung am Feb 17, 2017:
****-Alle bestellingen altijd bezorgd, hoewel ik kan beamen dat wanneer kleine dozen mee worden besteld bij grote dozen, deze niet voldoende beschermd zijn tegen beschadiging. Verder betrouwbaar en vaak voordelig.
Ernie1016 ergab die folgende Anmerkung am Nov 07, 2016:
*****Aantal keren iets besteld, altijd keurig afgeleverd na ca. 4 werkdagen. Dat er hier veel negatieve reacties staan komt m.i. doordat het overwegend mensen die niet tevreden zijn, hier hun gal spuien.
jderks ergab die folgende Anmerkung am Nov 04, 2016:
***--Goeie kortingen, maar vaak slechte bezorging. Het is aan te raden om items per stuk te bestellen, zodat het in ieder geval niet door gewicht in doos stuk gaat, Klantenservice wel goed en makkelijk terug te sturen, Beetje een gok dus.
Dutch.dennis ergab die folgende Anmerkung am Nov 01, 2016:
**---Zeer slechte verpakking, dun karton waardoor inhoud beschadigd aankomt. Levertijd relatief lang.
dimithys ergab die folgende Anmerkung am Oct 26, 2016:
*----Mooie sets met korting besteld, echter enkel de sets zonder korting werden geleverd. De promoties waren zogezegd uit voorraad. Een dag later stonden ze wel weer in de shop aan de originele prijs. Ze zijn hiervoor gekend. Voor mij is dit oplichting!!
HarvesteR ergab die folgende Anmerkung am Aug 12, 2016:
*****Ondanks dat het wat langer duurde met de levering omdat het uit Duitsland moest komen, ben ik zeer tevreden met de service van Toys"R"Us. Ik heb daar voorige week de Porsche 911 GT3 gekocht (42056). Goed verpakt en de LEGO doos in perfecte staat.
jan-willem ergab die folgende Anmerkung am Mar 23, 2016:
*----4 Technic Volvo shovels besteld omdat ik voor een project veel van deze onderdelen kan gebruiken. Op het moment van bestellen waren deze dozen in voorraad, volgens de site. 2 dagen later allemaal geannuleerd, zogenaamd niet meer op voorraad.
Rpschmidt ergab die folgende Anmerkung am Jan 11, 2016:
*----Ellendig slecht verpakt, dozen beschadigd meerdere keren hetzelfde probleem :-( Daarbij ook een behoorlijke levertijd
TobyMac ergab die folgende Anmerkung am Dec 02, 2015:
****-Op zich goede site. Nadeel is dat de setjes uit Duitsland opgestuurd worden, dus levertijd is 3-4 werkdagen. Mijn betselling kwam in een verkreukelde verpakking. De set zelf was in goede staat.
Aragosta ergab die folgende Anmerkung am Sep 25, 2015:
****-Vroeger dé grote speelgoedzaak, maar nu bijna helemaal verdwenen. Er is alleen nog een website in de lucht die vanuit Duitsland opereert. Heeft echter wel soms mooie aanbiedingen en doet mee met internationale Toys"R"Us promo-acties.
henegouwen@hotmail.com ergab die folgende Anmerkung am Jun 30, 2015:
***--Als het goed gaat: top. Al het mis gaat, gaat het ook goed mis: vorig jaar tot vijf keer toe exact dezelfde zwaar beschadigde Lego-doos geretourneerd en opnieuw ontvangen! Toys R Us koos uiteindelijk zelf voor geld retour. Dag, aanbieding.